Menu

Vacature accountmanager (Oost- en West Vlaanderen)

Functie

Na een opleiding binnen- en buitenland ben je de commercieel verantwoordelijke en het eerste aanspreekpunt van Ubbink in je sector Oost- en West-Vlaanderen. Hierbij bezoek je de verschillende stakeholders zoals groothandels en installateurs in je regio. 
Je informeert hen over bestaande en nieuwe oplossingen en je geeft projectgebonden oplossingen op de werf. Bovendien neem je deel aan lokale beurzen en opendeurdagen en coördineer je de promotie activiteiten. Je informeert deze doelgroep over nieuwe oplossingen door presentaties en opleidingen te geven in onze Ubbink Experience Academy. Je maakt gebruik van het CRM systeem voor bezoekverslagen.

Je rapporteert aan de sales manager.

Profiel
Je bent een technisch commercieel adviseur die pro-actief meedenkt in systeemoplossingen voor de klanten.
Je hebt een bestaand netwerk in de doelgroep.
Je houdt van een concrete en resultaatgerichte aanpak.
Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Frans en Engels.
Je denkt altijd oplossingsgericht en bouwt stevig aan je relaties met je doelgroep.

Aanbod
Wij bieden kwalitatieve oplossingen met een persoonlijke aanpak waarbij je werkt in een aangename werksfeer met correcte arbeidsvoorwaarden. 
Bij deze functie krijg je de ondersteuning van de interne order-entry, projectafdeling en de technische manager.
Je komt terecht in een open bedrijfscultuur waarbij het team centraal staat en we onze klanten innovatieve oplossingen aanreiken.
Ubbink biedt een optimale ondersteuning voor calculaties en offertes, werfbezoeken en opmetingen en snelle leveringen en kan hierdoor snel en efficiënt inspelen op de vragen uit de markt.

Interesse? Stuur uw motivatiebrief en cv naar emmanuel@ubbink.be tav Emmanuel Verhaeghen.


 

Copyright © 2013 Ubbink
Back to top